Vi fick en pratstund med Bart Dawid Sokol som driver familjeföretaget BDF Service i Arboga.

Berätta om BDF Service. Vilka är ni och vad gör ni?

– Vi är ett lokalt familjeföretag i Arboga som specialiserar sig på fönster, dörrar och altaninglasning. I mer än 15 år har vi levererat våra produkter och tjänster till både små och stora projekt i hela mellansverige, men den senaste tiden koncentrerar vi oss mest på den lokala marknaden runt KAK.

Våra kunder som är allt från privatpersoner och företag till stora fastighetsägare uppskattar vår personliga service och flexibilitet.

Vilken produkt är hetast nu under hösten?

– Ofta vill kunder som kommer till oss ha nya fönster och dörrar inför vintern. En del har planerat det i förväg, en del kommer till oss ganska spontant, och vissa frågar och planerar inför nästa år. Vi jobbar året runt, så det är inte besvärligt för oss att jobba under senhösten och på vintern. 

Vi har ett väldigt brett utbud med alla typer av produkter som PVC och aluminium samt träfönster, dörrar och konstruktioner. 

Vi säljer också färdiga uterum och inglasningar.

Är det något annat läsarna bör känna till inför vintern?

– Just nu när elen och värmen kostar mer är det viktigt att sikta in sig på energisnåla produkter. Det är inte bara hemelektronik och vitvaror det gäller utan även energisnåla fönster, dörrar och portar. 

Vi levererar bara produkter som är energimärkta och klimatsmarta.