Mikael Bohman, VD, Sparbanken Västra Mälardalen

1. Hur ser ni på den lokala handeln inför 2021

Som lokal Sparbank värnar vi alltid om den lokala handeln. Under 2021, och även framåt, är det viktigt att vi alla stöttar våra lokala butiker och handlare. Förutom den goda service som alltid finns hos våra handlare, har många just nu kreativa lösningar för att hjälpa dig som kund – hemleverans och att man kan hämta sina varor utomhus är några exempel.

2. Varför anser ni det är viktigt med samverkan i mindre orter?

Vi tror att det är viktigt att se varandra som komplement. När de lokala handlarna samverkar, rekommenderar de varandra eller hänvisar till en annan butik, om de själva inte har just den varan som kunden letar efter. Tillsammans har de ett brett utbud och kompletterar varandra.

3. Varför stöttar ni Tillsammans för Västra Mälardalen?

För att hjälpa till att visa upp det fina utbud av butiker, restauranger, caféer, frisörer och andra duktiga handlare som finns i Köping, Arboga och Kungsör. Och för att visa upp att våra orter tillsammans har så mycket att erbjuda.